Ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Εκπροσώπηση του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος» στο 40ο Διεθνές Συνέδριο της Division of Early Childhood Intervention 2024

Οι κ. Μιρέλλα Γιαννακοπούλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Πρώιμης Παρέμβασης, και Ιωάννα Καραβαγγέλη, Λογοπεδικός του ίδιου τμήματος, εκπροσώπησαν το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» στο 40ο Διεθνές Συνέδριο της Division of Early Childhood Intervention, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, παρουσίασαν την προφορική ανακοίνωση με τίτλο “Family Centered Intervention Greece – Theotokos Foundation Pilot”, αναδεικνύοντας το έργο του προγράμματος ECI Greece και τη συμμετοχή του Ιδρύματος ως πιλότος στην προσπάθεια βελτίωσης της πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης στην Ελλάδα. Επιπλέον, έγινε παρουσίαση της λειτουργίας του Τμήματος Πρώιμης Παρέμβασης του Ιδρύματος, με έμφαση στις οικογενειοκεντρικές πρακτικές που εφαρμόζονται για την υποστήριξη γονέων και παιδιών.

Οι εκπρόσωποί μας είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να δικτυωθούν με εκπροσώπους φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από όλο τον κόσμο, συζητώντας θέματα σχετικά με την οργάνωση και τη διαμόρφωση αποτελεσματικών υπηρεσιών πρώιμης παρέμβασης, δίνοντας έμφαση στο οικογενειοκεντρικό μοντέλο.

Η συμμετοχή μας στο συνέδριο ανέδειξε το έργο του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος» και ενίσχυσε τη δικτύωση με διεθνείς φορείς, ανοίγοντας νέους δρόμους για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών πρώιμης παρέμβασης.

Kastanis Maria – Associate Director of Illinois Early Intervention Training Program at University of Illinois at Urbana-Champaign 

Συνέδριο Division Early Childhood Intervention 2024-4

Peggy Kemp – Executive Director of the Division for Early Childhood of the Council for Exceptional Children (DEC). 

Συνέδριο Division Early Childhood Intervention 2024-1

Mary Beth BruderDirector on ISEI International Society on Early Intervention 

Συνέδριο Division Early Childhood Intervention 2024-3

BROOKES 

Συνέδριο Division Early Childhood Intervention 2024-2a

Robbin McWilliam – Executive Director at The University of Alabama 

 

Συνέδριο Division Early Childhood Intervention 2024-6
Scroll to Top